Tore Sagen gjør standup

Om arrangementet

Tore Sagen skal gjøre sitt aller første solo-show!

Vi har som mål å være den tryggeste opplevelsen utenfor hjemmet

For å sikre en trygg og god kulturopplevelse er det iverksatt flere tiltak. På en enkelt kulturforestilling vil det være maksimalt 50 personer i salen frem til 15.juni og 200 etter den datoen. Det skal være minimum 1 meters mellomrom mellom grupper. En husstand kan sitte sammen, vennegrupper må kjøpe enkeltbilletter og 1-metersregelen gjelder. Hvis du er syk skal du holde deg hjemme.

Når du kjøper billett vil vi tildele deg plass i salen som sikrer trygg avstand til andre grupper! Dette betyr at de arrangementer det er solgt billetter på før 14. mars 2020 kan komme til å endres i setevalg slik at vi holder oss til smittevernregler.

Alle gjeldende smittevernhensyn er ivaretatt

Som ansvarlig arrangør må vi vite hvem som er på de ulike forestillingene. Du må derfor registrere navn, mobilnummer og epost når du kjøper billett.I Tore Sagen gjør standup tar Tore skrittet ut av TV- og radiostudioets trygge rammer for å prøve seg på den pureste komedieformen av dem alle: Standup.

Tore Sagen er kjent fra humortrioen Radioresepsjonen og TV-serien Side om Side på NRK. I tillegg har han vært med i en rekke andre TV-programmer som Ukens vinner, Brille, Radioresepsjonen på TV, Presten og Nytt på Nytt.