Knut Marius Djupvik m/ band: Turbo tour vol. II

Om arrangementet

Konsert: Stjernekampvinner Knut Marius

Norges Ultimate Entertainer og vinner av Stjernekamp 2020, Knut Marius, er nå klar med nytt album på norsk og ny turné som selvfølgelig tar han innom Finnmark og Alta kultursal!

Den sjarmerende Tomrefjordingen tok Norge med storm, da han atter en gang beviste at han er en av Norges beste vokalister. Han behersker alle sjangre og har i år turnért store deler av landet til fantastiske kritikker både fra arrangører, anmeldere og ikke minst publikum.

I alle år har Knut Marius sunget på engelsk. Nå har han, for første gang, begynt å skrive på norsk og da på sin egen dialekt.
Siden starten av 2019 har han fundert, skrevet, stanga hodet i veggen, jublet, grått og skrattet, nå foreligger resultatet.
Med tekster som handler om stor kjærlighet og mellommenneskelige relasjoner, er det en dønn ærlig artist som nå legger innsiden av sjela i de nye låtene
Nye låter til tross, Knut Marius har i mange år skrevet på engelsk, og har også med seg noen favoritter fra Stjernekamp perioden


Med fantastiske musikere og produsenter er det nå et sound som bygger opp under formidlinga til den sjelfulle romsdalingen, og vi unner alle en lytt på resultatet!
Hør og se musikkvideo til « Kan du hjelpe me å hjelpe» og «He du prøvd å elske»eller singelen «Ærlig»

I sommer legger han ut på turné, og vi booker datoer fortløpende.

Sjekk tilbakemeldinger fra arrangører fra turné 2021

«..kvelden i kveld i Hovshall overgår det meste. Kanskje alt. Vi snakker om kongerikets sterkeste stemme. Folk var bergtatt fra første tone. Og helt utslitt etterpå. «Jeg har tørket tårer og klappet i halvannen time,» var det en
som kom bort til meg og sa. «Verdensklasse,» sa en annen. Det er kvelder som dette man jobber for. Kvalitet og begeistring hånd i hånd. Glede og kribling i hele kroppen.
Ole Magne Ansnes, kultursjef Sunndal

«..Gåsehuda har ikkje forsvunne endå, for ein utruleg bra konsert!! Knut Marius og bandet leverte frå a til å, publikum var heilt i ekstase og stemninga var omtrent som om der var 300 og ikkje litt under 100 gjestar..( Korona ). Vi vil gjerne rekke å få Knut Marius med band tilbake til Ørsta kulturhus. Må også få legge til at det var svært trivelege folk å ha på besøk hos oss dette, usedvanleg blide og hyggelege heile tida. Kjekt! Tusen takk for ypparleg samarbeid!

Janne M.G. Skarstein, Ørsta Kulturhus

«.... Det vart ein super konsert. VERDENSklasse med denne gjengen her! For eit band og for ein vokalist. Frå Queen, soul, eigne låter og til opera. Folk var overbegeistra og blanke i augo då dei kom ut etter 3 ekstra nummer.
Halstein Kurseth Einingsleiar kultur Sykkylven

På scenen:

Vokal: Knut Marius Djupvik:

Trommer: Marius Simonsen

Bass: Jonny Sjo

Gitar: Tommy Kristiansen

Tangenter: Haakon-Marius Pettersen