Danseforestilling: "Stars In A Piece With No Name"

Om arrangementet

Vi ønsker en trygg opplevelse for alle, les derfor info nedenfor

Vi har som mål å være den tryggeste opplevelsen utenfor hjemmet

For å sikre en trygg og god kulturopplevelse er det iverksatt flere tiltak. På en enkelt kulturforestilling vil det være maksimalt 200 publikummere, men dette er kun maks antall og 1 meters mellomrom må holdes mellom grupper, så publikumskapasitet er tilpasset vår sal. En husstand kan sitte sammen, vennegrupper må kjøpe enkeltbilletter og 1-metersregelen gjelder. Hvis du er syk skal du holde deg hjemme.

Når du kjøper billett vil vi tildele deg plass i salen som sikrer trygg avstand til andre grupper.

Alle gjeldende smittevernhensyn er ivaretatt

Som ansvarlig arrangør må vi vite hvem som er på de ulike forestillingene. Du må derfor registrere navn, mobilnummer og epost når du kjøper billett.


Om forestillingen:

Det er vanskelig å ikke bli glad*Poesien i det enkle.
Lengter vi ikke alle innimellom etter å bare kunne være og hvile i noe uten å møte krav og forventninger? Bente Alice Westgård gjør i hvert fall det, og inviterer til en medrivende forestilling hvor fasinasjonen for det å se på stjernene er et sentralt element. Stjernene har en slags konstant tilstedeværelse i himmelen og de forsøker ikke å være eller gjøre noe spesielt. De bare er der og gjør himmelen uendelig vakker. Og ved å bare la de være akkurat det, uten å forsøke å forstå hvorfor der er der eller hva de er lagd av, så kan det oppstå en slags kommunikasjon med dem, er koreografens erfaring.

Ved å engasjere meg uten å forvente noe, lar jeg stjernene påvirke og noen ganger kan jeg oppleve at den dialogen som oppstår mellom oss, forandrer meg.
Bente Alice Westgård

Forestillingen består av dans og popmusikk fra ulike tiår og du kan se den uten noen krav om tolkning eller produksjon av mening. Det er opp til deg hva du vil legge i det.

Koreografi: Bente Alice Westgård.
Dansere: Bente Alice Westgård, Rannei Grenne, Karen Eide Bøen, Julie Mjøen, Sebastian Biong og Louis Schou.
Lysdesign: Martin Myrvold
Rom: Martin Myrvold og Bente Alice Westgård.
Kostyme: Kristine Gjems og Bente Alice Westgård.
Soundtrack: Hugo Hedberg og Bente Alice Westgård.
* Anmeldelse scenekunst.no · Andrea Csaszni Rygh