Dag Sørås - Vrangforestilling

Om arrangementet

Dette er tilregnelig humor for en utilregnelig verden!

Vi har som mål å være den tryggeste opplevelsen utenfor hjemmet

For å sikre en trygg og god kulturopplevelse er det iverksatt flere tiltak. På en enkelt kulturforestilling vil maks antall solgte billetter følge gjeldende regler. Det vil også være avstand mellom publikum i henhold til gjeldende regler. Hvis du har symptomer på luftveissykdom så må du holde deg hjemme.

Det selges unummererte plasser på forestillingene og dere vil bli anvist plass når dere kommer inn i salen for å sikre at avstandsbegrensningene overholdes.

Alle gjeldende smittevernhensyn er ivaretatt

Som ansvarlig arrangør må vi vite hvem som er på de ulike forestillingene. Derfor må du som billettkjøper registrere navn, mobilnummer og e-post når du kjøper billett. Dersom du kjøper billetter til flere enn deg selv, må du selv ha oversikt over hvem du kjøpte billetter til.


OM FORESTILLINGEN:
Til tross for at han ikke eier arbeidsmoral, sa? er Dag Søra?s en særdeles produktiv komiker. To a?r etter hans hittil mest suksessrike show «Emokrati», sa? er han igjen klar for scenen med showet «Vrangforestilling».
Her skal livets merkverdige, morsomme og makabre sider nok en gang omgjøres til særegen stand-up, og bekrefte nordlendingens posisjon som folkelig nisjekomiker.