Nyheter og kunngjøringer

HZ_utekst

Alta Kultursal Søndag 27.oktober 2019 kl:18.00

Beaivvas teater presenterer: Human Zoo

2019-09-12

Álggogeahčen 1800 loguid rájes ja mealgadii 1900 loguide sáddejuvvo dihto čeardaálbmogat ja eamiálbmogat, maiddái sápmelaččat, johttit miehta Europa ja USA. Árbevirolaš biktasiiguin, lávuiguin ja bohccuiguin biddjojuvvo elliidgárddiide čájáhussan sáhkkis gehččiide. Human Zoo bihtás čuovvut sámi bearraša geat vulget rabas duoddaris áidon gáržžes guovlluide.

Fra begynnelsen av 1800-tallet og til godt ut på 1900-tallet ble utvalgte stammer og urfolk, deriblant samer, sendt på turné i Europa og USA. I tradisjonelle klær, med lavvo og reinsdyr, ble de i dyrehager utstilt for nysgjerrige skuelystne.

Human Zoo følger vi en samisk families reise fra åpne vidder til inngjerdede områder, som stadig blir trangere og trangere. 

Rigmorplakat2019

Alta Kultursal torsdag 31.oktober 2019 Kl. 19:00

Rigmor Galtung: Syltynn, topptrent & dønn ærlig!

2019-04-10

En av våre mest folkekjære komikere er endelig tilbake med nytt solo show!

Rigmor Galtung er 50 år i år og dette feires med en humoristisk forestilling.

Når man fyller 50 er det tid for en oppsummering, - og spesielt i forhold til de kvinnene som har inspirert - og fulgt henne gjennom 30 år, fra første dag på Stand- Up scenen til i dag hvor imitasjon er en del av hverdagen.

Основные CMYK

Alta Kultursal fredag 15 november 2019 kl. 18:00

Riksteateret: Jungelboken

2018-09-17

Velkommen inn i en magisk og frodig jungel for hele familien!

 

 

Mowgli er en tøff og uredd gutt, men det lurer farer overalt! Tigeren Shera Kahn har fått ferten av menneskeblod og er på jakt. Den sleipe slangen Kaa forsøker å hypnotisere Mowgli med vakker sang. Og hva er det den smågærne apekongen og flokken hans pønsker på? Jammen godt at panteren Baghera og den bekymringsløse bjørnen Baloo passer på! 

Boxism_navn_2

Alta Kultursal Lørdag 16.november 2019 kl:19.00

Danseforestilling: Boxism

2019-08-21

En eksplosiv, sjangeroverskridende forestilling om å bryte ned menneskeskapte grenser

Hvorfor forholder vi oss så ofte til hverandre på bakgrunn av merkelapper, grupperinger og båser? I Boxism forenes noen av Norges fremste dansere innen hip hop, samtidsdans, jazzdans og breaking. Hvilken sjanger eller «boks» kan denne forestillingen da plasseres i?

goril mauseth

Alta Kultursal lørdag 23.november 2019 kl:18:00

Riksteateret; Til Barnets Beste

2019-05-14

Alle barn har foreldre, men ikke alle får være mamma eller pappa for sine barn.

Gørild Mauseth er en av landets mest uredde og fargerike skuespillere, og sist hun gjestet Riksteatret var i tittelrollen i Anna Karenina – kjærlighetshistorien som også handler om moren som blir nektet samvær med barnet sitt. Når Gørild nå er tilbake, er det i en brennaktuell forestilling basert på sanne historier fra dagens Norge, der temaet er det samme.  Det handler om mammaer og pappaer som ikke får være sammen med barna sine så mye som de ønsker, og i Til barnets beste skal både barna og de voksne få komme til orde.

Webbanner_Faren

Alta Kultursal Lørdag 30.november 2019 kl:18.00

Hålogaland Teater: Faren

2019-05-21

Forestillingen om den eldre mannen André som utvikler Alzheimer, og som etter hvert opplever at virkeligheten blir mer og mer uvirkelig, berørte en nerve hos mange da den ble spilt for fulle hus i 2018. Nå setter vi opp nye forestillinger for alle som har lyst til å oppleve stykket for første, andre eller kanskje til og med tredje gang.

Nyhetsbrev_300x204

Info om konserter og teater i Alta Kultursal

Ønsker du å motta nyhetsbrev?

Dersom du ønsker å motta nyhetsbrev om forestillinger og konserter i Alta Kultursal, kan du legge igjen din e-postadresse i menyen til venstre under "Nyhetsbrev"
Vi vil en gang eller to i mnd sende ut info om arrangementer som kommer.
Du kan enkelt melde deg av listen når du mottar nyhetsbrev.