Tekststørrelse: A A A

Du er her: Hjem 

Nyheter og kunngjøringer

klypa 1  (2)

Alta Kultursal Torsdag 28.mars 2019 kl:19.00

Klypa-showet "Med prostata mot stjernene"

2018-09-11

Klypa-showet "Med prostata mot stjernene" gjorde stor suksess i Bergen sist haust. Etter utallige oppfordringar er det klart for ekstraframsyningar med Kjellen og Klypa på Ricks Teater.

Koret i Øksfjord

Alta Kultursal lørdag 30.mars 2019 Kl. 19:00

Alta Prosjektkor inviterer til nordnorsk aften!

2018-12-06

Alta Prosjektkor het tidligere Allsang Alta, og har nå sin første opptreden under nytt navn.

Konserten «Nordnorsk Aften» framføres først i Øksfjord den 29.mars, men lørdag 30.mars inviteres publikum til Alta Kultursal, og en aften med god og ekte nordnorsk musikk. Konserten framføres av et stort damekor med over 50 sangere.

Forsidebilde GLEMT Foto Mariell Amelie Lind Hansen

Alta Kultursal Mandag 8.april 2019 Kl. 19:00

Simone Grøtte: Glemt

2019-02-10

GLEMT, av koreograf Simone Grøtte fra Lakselv, er en danseforestilling med den brutale nordnorske krigshistorien som bakteppe.

7800 personer har siden premieren sett forestillingen, senest under den internasjonale dansefestivalen Cinars i Canada. Både anmeldere og publikum har trykket GLEMT til sitt bryst, og under forestillingens premiere på Festspillene i Nord-Norge ble den møtt med både tårer og trampeklapp fra publikum – og seksere fra anmelderne. Nå kommer GLEMT endelig hjem til Finnmark!

 

Bukkene bruse

Alta Kultursal søndag 28.april 2019 kl:18.00

Riksteateret: Bukkene Bruse lager rumpebrann

2018-08-15

Bukkene Bruse vender tilbake og setter fyr på rumpa til trollet!

 

Bukkene Bruse lurer på hva de skal gjøre i ferien. De to minste vil helst til utlandet, men den største synes det blir altfor dyrt. Han vil heller på setra som de brukte å gjøre før. "Æsj," sier de to minste. "Det treige fjellet." Den største bukken lokker med trollet og vafler på setra, og til slutt drar de av gårde. Men hvor er det blitt av trollet?

 

Arne Benoni Press pic 2018 for web

Alta Kultursal Onsdag 9.oktober 2019 kl 19.00

Arne Benoni: "Døra på gløtt"

2019-02-13

MED “DØRA PÅ GLØTT” SATSER ARNE BENONI PÅ NORSK IGJEN!

Arne Benoni har underholdt fans verden over, hatt stor listesuksess i USA og fått en velfortjent status som en av Norges mest populære countrysangere. Nå vender den folkekjære artisten tilbake til røttene med albumet “Døra på gløtt”, der lofotværingen for første gang synger på sin opprinnelige dialekt!

Основные CMYK

Alta Kultursal fredag 15 november 2019 kl. 18:00

Riksteateret: Jungelboken

2018-09-17

Velkommen inn i en magisk og frodig jungel for hele familien!

 

 

Mowgli er en tøff og uredd gutt, men det lurer farer overalt! Tigeren Shera Kahn har fått ferten av menneskeblod og er på jakt. Den sleipe slangen Kaa forsøker å hypnotisere Mowgli med vakker sang. Og hva er det den smågærne apekongen og flokken hans pønsker på? Jammen godt at panteren Baghera og den bekymringsløse bjørnen Baloo passer på! 

Nyhetsbrev_300x204

Info om konserter og teater i Alta Kultursal

Ønsker du å motta nyhetsbrev?

Dersom du ønsker å motta nyhetsbrev om forestillinger og konserter i Alta Kultursal, kan du legge igjen din e-postadresse i menyen til venstre under "Nyhetsbrev"
Vi vil en gang eller to i mnd sende ut info om arrangementer som kommer.
Du kan enkelt melde deg av listen når du mottar nyhetsbrev.