Tekststørrelse: A A A

Du er her: Hjem > Artikkel

Alta Kultursal Lørdag 23.feb 2019 kl:20.00

Back to the 80`s

back to the 80s[1]

Da er datoen fastsatt! Lørdag 23.februar 2019 blir det et gedigent 80-talls party i Alta kultursal. Broken Home, Loveshack, Bad Medicine og Cinematic World,  DJ`s, premiering av festens beste 80 talls kostyme, og mye mer! Kort sagt det blir årets party i Alta Kultursal!!

Lørdag 23.februar kl: 20.00 blir det kjempefest i Alta Kultursal. BROKEN HOME, LOVESHACK, BAD MEDICINE og CINEMATIC WORLD tar oss med tilbake til 80-tallet med fantastisk musikk i masse timer!

DJ Svein Erik Pettersen som herjet på Altas uteplasser på 80-tallet tar med seg singelplatene og spiller herlige 80-talls-hits mellom sceneskiftene.

Det blir premiering for beste 80-talls outfit, så finn frem ballgensern, tights, skulderputer og høyt hår! En egen fotograf tar bilder av dere på foto-stand idet dere ankommer, så dere får flotte bilder til insta og face.

Og før det hele braker løs i Kultursalen, så står Altaposten for oppvarmingen med 80-talls quiz på Pernille, som holder åpent for anledningen, fra kl: 17.00 (Husk å melde på lag, påmelding se Facebook event! OBS begrenset med plasser)

Etter at det er over i kultursalen fortsetter festen i de sene nattetimer på Pernille, Scandic Hotell.
Scandic har forøvrig gunstige pakkepriser på overnatting m/billetter for folk som kommer utenbys fra.
Ta kontakt med Scandic Alta og/eller se egen annonsering for dette.

Dette vil bli den ultimate festen for alle som vokste opp og som elsker 80-tallet! Så sett av lørdag 23.februar 2019 om du ønsker å være med på årets happening. OBS: 20 ÅRS ALDERSGRENSE

Kjøp billetter her.

 

Kontakt oss!